Чи екрани гаджетів це абсолютне зло?

Ми живемо в епоху екранів: від наших мобільних телефонів і комп’ютерів до реклами в транспорті та громадських місцях. Більшість батьків, вихователів та вчителів переймаються кількістю часу, який діти проводять зі своїми гаджетами. І це хвилювання може змусити дорослих відчувати провину навіть через те що інколи вони залишають свою дитину перед екраном, тоді коли їм конче необхідно щось зробити або ж трохи перепочити від повсякденної метушні. Але нетривалий період перед екраном може бути і корисним. Це дає батькам та тим, хто піклується про дітей трохи тиші та зменшити щоденний стрес. Це може бути і спільна активність, що навіть краще. Ви можете робити щось разом. Наприклад запитайте дитину про сюжет, який вона щойно подивилась, пограйте у відео гру разом або розгадайте якусь загадку у додатку з логіки.

Ми плануємо цілу серію коміксів про вплив  гаджетів та ті можливості  для вивчення мови які існують у світі, що переповнений екранами. Для більше детальної інформації слідкуйте за оновленнями на ваших… екранах!

Наукові джерела цього коміксу:

  1. Guernsey, L. (2012). Screen Time: How Electronic Media–From Baby Videos to Educational Software–Affects Your Young Child. Basic Books.